Alina Gorghiu: Ar fi penibil ca PSD să voteze moțiunea simplă depusă împotriva ministrului Energiei!

Share:

Președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, nu crede că PSD va vota moțiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului PNL al Energiei, Virgil Popescu. Gorghiu consideră că ar fi „penibil” ca social-democrații să susțină demersul opoziției.

„Social-democrații sunt un partener serios care respectă protocolul. Protocolul coaliției spune foarte clar – nu depunem, nu susținem moțiuni simple, de cenzură împotriva guvernului din care facem parte. Ar fi ușor penibil să susținem unii dintre noi prin vot o moțiune, chiar și simplă, neproducând efecte juridice cu privire la demisia ministrului, venită din partea opoziției, pentru că lucrurile se rezolvă matur, se rezolvă prin dialog, în cadrul coaliției. Sunt absolut convinsă că evaluarea constantă, de către premier, a fiecărui ministru, va fi cea care decide schimbarea sau nu a unui ministru, nu o moțiune a opoziției”, a declarat Gorghiu, potrivit Mediafax.

Criza energetică, mai spune ea, nu este generată de Virgil Popescu sau de un alt nume din România, este o criză globală. „Ca atare, nu trebuie să găsim țap ispășitor într-o persoană fizică, ci trebuie să vedem în realitate contextul”, a adăugat ea.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.