Nicușor Dan, mesaj tranșant: Pacienţii Spitalului Clinic Colentina nu vor îngheţa de frig la iarnă chiar dacă vor apărea avarii la sistemul central de încălzire!

Share:

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că Spitalul Clinic Colentina va avea o centrală termică pe gaze naturale.

Pacienţii Spitalului Clinic Colentina nu vor îngheţa de frig la iarnă chiar dacă vor apărea avarii la sistemul central de încălzire. Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că Spitalul Clinic Colentina va avea o centrală termică pe gaze naturale. Valoarea totală a investiției este de 2.241.683,92 de lei, fără TVA, iar sursa de finanțare este de la bugetul propriu al Municipiului București, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București și/sau alte surse legal constituite.

„Spitalul va avea o sursă de termoficare proprie pentru cele 8 pavilioane alimentate în prezent prin Punctul Termic Balș.

Instalarea centralei este una prietenoasă cu mediul și va contribui la creșterea calității condițiilor de spitalizare.
Proiectul pentru aprobarea indicatorilor tehnico – economici aferenți Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiții “Realizarea unui Back-up pentru asigurarea agentului termic în cadrul Spitalului Clinic Colentina” a fost aprobat în ultima ședință a Consiliului General al Municipiului București cu votul a 31 de consilieri generali”, a anunţat primarul Nicuşor Dan.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.