Simona Halep a reluat antrenamentele în plin scandal de dopaj!

Simona Halep a reluat antrenamentele în plin scandal de dopaj. Tenismena așteaptă judecarea cazului său de către Sport Resolution, un tribunal independent din Londra care gestionează dosarele de dopaj din tenis.

Simona Halep, locul 15 WTA, e suspendată provizoriu din tenis în momentul de față, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat, pe perioada US Open 2022.

Fostul manager al Simonei Halep, Virginia Ruzici, e de părere că tenismena va reveni cât de curând pentru că este nevinovată.

„Simona se antrenează în aceste zile și este gata să revină cât de repede posibil. Îi țin pumnii pentru ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, pentru că este nevinovată”, a anunțat Virginia Ruzici într-o discuție cu antrenorul de tenis Daniel Spatz, conform Prosport.

Spre finalul lunii octombrie, Simona Halep a anunțat că a fost testată pozitiv cu o substanță interzisă, în mod nedrept, și spunea la vremea aceea că e „cel mai mare șoc din viața mea”.

Simona Halep a mărturisit la vremea respectrivă că nu ar face niciodată acest lucru pentru că e „complet împotriva valorilor cu care am fost educată”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.