Victor Ponta critică duplicitatea PNL în privința taxei de solidaritate: Cei care câștigă mult tocmai datorită crizei, pot sa contribuie mai mult printr-o taxa de solidaritate!

Decizia liderilor PSD de a cere PNL „să-și definească poziția față de taxa de solidaritate aplicabilă companiilor cu venituri mari și foarte mari” și „să explice de ce taxa e bună când o solicită PNL, dar nu mai e bună când o propune PSD”, a generat reacția liderului Pro România, Victor Ponta.

„Am sustinut mereu faptul ca , in momente de criza, cei care castiga mult tocmai datorita crizei, pot sa contribuie mai mult printr-o taxa de solidaritate! Este o masura de bun simt si legitima! Important este insa cum o gandesti, cum o explici si cum o aplici – ca sa nu se intoarca bumerang! E cineva pregatit?”, a precizat Ponta.

De menționat că liderii social-democrați au solicitat PNL să spună clar cetățenilor dacă acceptă comportamentul unor firme cu venituri foarte mari care își reduc obligațiile către stat, prin diminuarea artificială a profiturilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.