Simona Halep nu va reveni pe teren mai devreme de toamna acestui an!

Simona Halep, suspendată provizoriu pentru dopaj, aşteaptă sentinţa care urmează să fie anunţată de Sport Resolutions, un tribunal independent din Londra, dar se pare că fostul lider WTA nu va reveni pe teren mai devreme de toamna acestui an.

Simona Halep, suspendată cel puţin până la vară. Cel care a dat-o de gol pe româncă este chiar antrenorul ei, Patrick Mouratoglou! Acesta a început o colaborare cu tânărul jucător norvegian Holger Rune, după suspendarea Simonei Halep, care trebuia să se încheie la finalul anului trecut. Numai că, francezul a anunţat că a prelungit contractul cu Holger Rune pentru şase luni, ceea ce înseamnă cu nu va lucra în această perioadă cu Simona Halep! Acesta este un prim indiciu despre când ar putea să scape românca de suspendare, pentru că francezul nu ar putea pregăti doi jucători în paralel!

Noul contract dintre Patrick Mouratoglou și Holger Rune prevede ca francezul să meargă alături de danez la turneele desfășurate pe hard în perioada următoare, dar și la cele programate în sezonul de zgură, inclusiv Roland Garros (28 mai – 11 iunie). Este clar că francezul nu putea lua această decizie dacă exista vreo șansă ca Simona Halep să joace la turneul ei preferat, deoarece era obligat să o însoțească pe sportiva noastră, conform contractului, scrie Adevărul.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.