Grupul parlamentar al USR ia atitudine împotriva „exploziei” prețurilor la polițele RCA: Conducerea ASF, chemată să dea explicații în Parlament!

Grupul parlamentar al USR va adresa conducerii Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) o solicitare pentru a veni la Parlament pe tema poliţelor RCA, a precizat, miercuri, senatorul Anca Dragu.

Întrebată la Parlament dacă USR va chema în Parlament conducerea ASF pe tema poliţelor RCA, Anca Dragu a confirmat: „Da, cu siguranţă. Astăzi am discutat deja cu colegii mei şi noi am mai cerut ca ASF să vină să discutăm. Nu se întâmpla acest lucru”.

Potrivit ei, „aceste numiri politice de fapt îi şi protejează pe cei care conduc această instituţie”.

„Dar da, vom insista ca ASF să vină şi să dea socoteală, să explice ceea ce face, de fapt ceea ce nu se întâmplă, pentru că e clar că nu şi-au făcut treaba în ceea ce priveşte supravegherea pieţei de asigurări”, a adăugat Anca Dragu.

În ceea ce priveşte noua majorare cu 40% a poliţelor RCA, Anca Dragu a opinat că aceasta arată, cu siguranţă, că situaţia în piaţă este una dificilă, mai ales pentru marii jucători din RCA.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.