Drulă critică dur ipocrizia liderilor PSD și PNL pe tema pensiilor speciale: „Din economiile rezultate în urma tăierii pensiilor speciale ar rămâne spațiu pentru o creștere salarială în educație!”

Președintele USR, Cătălin Drulă, le cere lui Ciolacu și Iohannis să înceteze târguiala pe funcții și rotativa guvernamentală și să voteze soluțiile corecte pentru actuala criză cu care se confruntă România, soluții propuse de USR.

„Țara a fost adusă în criză de PNL și PSD. Până acum au refuzat soluțiile USR pentru că le afectează lor clientela de partid. Dar așa nu se mai poate”, afirmă Drulă, subliniind că pensiile speciale trebuie desființate chiar de săptămâna viitoare.

„Gata cu pensiile speciale. Săptămâna viitoare trebuie desființate în Parlament. USR are proiectele de legi deja depuse în Parlament. Gata cu cheltuielile nesăbuite, furturile pe față și sinecurile pe mii de euro pe lună pentru clientela de partid. Opriți jaful bugetului de stat! USR identifică în fiecare săptămână locuri de unde să tăiem risipa”, spune Drulă.

Liderul USR mai arată că din economiile rezultate în urma tăierii pensiilor speciale ar rămâne spațiu pentru o creștere salarială în educație

”Ar fi spațiu fiscal suficient pentru o creștere demnă a salariilor profesorilor. Pe care USR deja a propus-o în Parlament, dar până acum au refuzat-o. Ajunge cu batjocura la adresa profesorilor! România are nevoie de reformele și banii din PNRR. Încetați cu amânările și codelile. N-aveți dreptul să vindeți viitorul copiilor noștri”, a transmis Cătălin Drulă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.