Premierul Ciolacu pune „punctul pe i”: După 20 de ani de președinte de dreapta cred că e cazul ca România să aibă și un președinte de stânga!

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD nu exclude o alianță cu PNL la alegerile de anul viitor, dar a ținut să precizeze că, momentan, sunt doar discuții, nu decizii. El a dat de înțeles că nu agreează varianta unui candidat comun la prezidențiale, alegeri care se așteaptă să fie câștigate de PSD.

„În politică niciodată nu spui «niciodată». Nu a existat această discuție până acum (candidat comun PSD-PNL la prezidențiale – n.r.). Am văzut ce a declanșat declarația mea: o discuție și de liste comune.

Nu vorbim de USL 2. În cazul în care noi simțim că românii au încredere în această coaliție, noi putem veni cu un program de țară și cu o abordare comună în anul următor. Nu este o decizie, este o discuție. Este posibil, nu este posibil. Nu are nimeni nimic decis în acest moment”, a declarat Marcel Ciolacu miercuri, întrebat de un posibil candidat comun PNL-PSD la președinție.

„Să depășim europarlamentarele. În schimb, cu adevărat, după 20 de ani de președinte de dreapta, cum se spune, cred că e cazul ca România să aibă și un președinte de stânga”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.