Nicușor Dan, o altă promisiune onorată. Locuri de joacă și pentru practicarea sportului, redeschise în Grădina Cișmigiu!

Primarul general, Nicușor Dan, a anunțat redeschiderea a două locuri de joacă și un loc pentru practicarea sportului în Grădina Cișmigiu, după finalizarea procesului de modernizare.
Potrivit edilului, celelalte două locuri de joacă existente în parc vor fi redeschise în maxim două săptămâni.
Primarul general susține că aceste spații sunt complet modernizate, cu toate elementele înlocuite și aduse la standardele de siguranță ale anului 2023.
Locurile de joacă sunt incluzive, au minim 2 elemente (leagăne, carusele, etc.) destinate copiilor cu diferite forme de dizabilități, a mai spus Nicușor Dan.
Potrivit primarului general, pentru modernizarea celor 40 de locuri de joacă din parcurile administrate de PMB, a fost necesară demararea unei investiții ample, având în vedere faptul acestea nu au mai fost reparate/modernizate din anul 2010, motiv pentru care au ajuns la un grad de uzură foarte mare.
„Până în prezent, am modernizat 10 spații de joacă, iar pentru restul de 30 suntem în procedură de achiziţie prin Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București.
Toate locurile de joacă pe care le administrăm vor fi complet modernizate până la sfârşitul anului viitor”, a conchis primarul general.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.