Lovitură de măciucă pentru Nicușor Dan. Cristian Popescu Piedone va candida, din partea PUSL, la Primăria Capitalei!

Cristian Popescu Piedone a anunțat oficial că va candida la Primăria Capitalei. Primarul Sectorului 5 a declarat că lupta pentru fotoliul de primar al Bucureştiului se va da între el şi Nicuşor Dan.

„Voi candida la Primăria Capitalei din partea Partidului Puterii Umaniste iar cine vrea să se alinieze lângă noi, să aibă o alianță cu noi, Partidul Puterii Umaniste, sunt deschis, sunt și social și liberal. Am suportul electoratului, am suportul firului de iarbă, eu de acolo provin. Dai în mine, dai în fabrici și uzine, dai în clasa muncitoare. Mi-a venit rândul, mi-a venit rândul biologic datorită experinței mele în administrație publică locală”, a declarat Piedone la B1TV.

Popescu Piedone l-a criticat pe liderul PSD Marcel Ciolacu, după ce a spus miercuri într-o conferință de presă că Gabriela Firea și Sebastian Burduja au șanse egale pentru candidatură la Primăria Capitalei.

„Nu mi se pare normal să anunți într-o conferință de presă, indiferent de candidat, să anunți că șansele sunt egale. Toți plecă acum șanse egale, toți ne naștem cu șanse egale în fața lui Dumnezeu, dar contabilitatea stă doar în ochii electoratului”, a mai spus primarul Sectorului 5.

Cu toate acestea, Popescu Piedone a invitat PNL și PSD să îl susțină pentru fotoliul de la Primăria Capitalei.

„Partidul Social Democrat, Partidul Național Liberal să își pună candidat comun sau posibilitatea să intre într-o alianță cu Partidul Puterii Umaniste. Finala se joacă între mine și Nicușor Dan. Cine vrea să se alinieze lângă noi, să aibă o alianță cu noi, sunt deschis. Sunt și social, și liberal!”, a mai spus Piedone.

Nicușor Dan este primul în intențiile de vot ale bucureștenilor, urmat la mică distanță de Gabriela Firea, potrivit unui sondaj CURS realizat în perioada 9-23 februarie.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.