Sebastian Burduja, validat președinte al PNL București

Noul Birou Politic al PNL București a fost validat ieri, 10 aprilie, în cadrul reuniunii Comitetului de Coordonare al Partidului Național Liberal București.

Miercuri, 10 aprilie, a avut loc Comitetul de Coordonare al Partidului Național Liberal București, unde a fost validată noua structură de conducere aleasă pentru următorul mandat.

Au luat cuvântul: Sebastian Burduja (Președinte PNL București), Cătălin Cîrstoiu (Candidatul alianței PNL-PSD la Primăria Capitalei), Ciprian Ciucu (Primarul Sectorului 6), Rareș Bogdan (Prim-vicepreședinte PNL), Lucian Bode (Secretar General PNL), Nicolae Ciucă (Președintele PNL), Hubert Thuma (Vicepreședinte PNL București-Ilfov), George Tuță (Candidatul alianței PNL-PSD la Primăria Sectorului 1), Raluca Turcan (Ministra Culturii), Marcel Boloș (Ministrul Finanțelor).

Echipa de conducere aleasă este compusă din profesioniști dedicați și experimentați, pregătiți să aducă un suflu nou în administrația locală și să implementeze proiecte ambițioase pentru București.

Noua structură de conducere a Partidului Național Liberal București este următoarea:

  • Președinte: Sebastian Burduja;
  • Prim-vicepreședinte în domeniul politicilor publice: Stelian Bujduveanu;
  • Prim-vicepreședintă în domeniul strategiilor politice și comunicare: Diana Baciuna;
  • Vicepreședinte: Silviu Feroiu;
  • Vicepreședinte: Octavian Oprea;
  • Trezorier: Silviu Văduva;
  • Secretar General: Valentin Ștefan.

Președintele PNL București, Sebastian Burduja: „Cu onoare și responsabilitate, astăzi am fost ales în funcția de Președinte al PNL București, în fața a peste 1500 de membri ai acestei minunate echipe. Aceste eforturi și viziuni ne întăresc hotărârea de a face tot ceea ce ne stă în putință pentru a reda încrederea și speranța bucureștenilor în orașul nostru.

Această decizie nu este despre noi, ci despre bucureștenii care așteaptă de la noi soluții concrete la problemele cu care se confruntă zi de zi. Este o responsabilitate pe care o preluăm cu seriozitate. Vom lucra neîncetat pentru a aduce îmbunătățiri vizibile în viața fiecărui cetățean și să ne asigurăm că Bucureștiul devine un model de administrație publică la nivel național și european.

Responsabilitatea pe care am primit-o este aparte, dar suntem hotărâți să ducem la bun sfârșit această misiune alături de echipa PNL București. Acest oraș va deveni „Bucureștiul Viitorului” cu suflul unei noi generații, cu spiritul tinerilor de toate vârstele, cu rădăcinile unui partid care a construit Bucureștiul și România.”

În timpul evenimentului PNL București, Sebastian Burduja a prezentat public, în premieră, cartea Planul pentru București (Ed. Litera, 2024), unde a cuprins o serie de proiecte și idei menite să redefinească administrarea Capitalei. În prefață, își exprimă convingerea că Bucureștiul poate și trebuie să ajungă o mare metropolă europeană. Cartea nu este doar expresia viziunii personale, ci și rezultatul colaborării cu mulți alți cetățeni dornici de schimbare.

„Am scris această carte din convingere. Sunt convins că Bucureștiul merită mult mai mult și va ajunge mult mai sus. Iubesc Bucureștiul și sunt convins că nu sunt singurul. Și că împreună putem să-l schimbăm în bine, cu forța unei noi generații, conectată la pulsul lumii. Am pus pe hârtie ideile mele și ale multor alți oameni care vor altceva de la acest oraș, împreună cu exemple de bune practici din marile metropole ale lumii, colectate în cei patru ani în care am fost expert în dezvoltare regională și urbană al Băncii Mondiale. Sunt soluții concrete pentru Bucureștiul Viitorului. Totul începe cu un vis și cu un Plan. Așadar, să începem.”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.