George Tuță pune tunurile pe Clotilde Armand: Ce văd oamenii din sectorul 1 nu-ți provoacă decât furie. Sunt șobolani, șerpi, mizerii, gunoaie!

Candidatul coaliției PSD-PNL la alegerile pentru primăria sectorului 1, George Tuță, a demolat-o pe Clotilde Armand, duminică seară, în direct la România TV.

George Tuță, întrebat despre scurgerea de date apărută la Ministerul Finanțelor, a făcut o paralelă cu contracandidata sa de la alegerile locale pentru sectorul 1, Clotilde Armand, dezvăluind o informație mai puțin cunoscută, dar foarte gravă.

”Doamna primar a sectorului 1, doamna primar Armand a fost amendata cu 100.000 de lei pentru ca nu a gestionat bine datele cetatenilor. Eu pot sa va asigur ca la sectorul 1 avem echipele PNL si PSD care vor fi atenti si de aceea cred ca va fi important ca cetatenii sectorului sa mearga la vot, tocmai ca sa nu se mai repete imaginile vazute la alegerile anterioare.

Oamenii nostri vor fi extrem de vigilenti”, a declarat Tuță.

În legătură cu ”promenada verde”, despre care Clotilde Armand a spus la începutul mandatului că este ”proiectul ei de suflet”, iar acum este invadată de gunoi, șerpi și șobolani, George Tuță a făcut bucureștenilor din sectorul 1 o singură promisiune.

”Intre timp cred ca a ramas fara suflet, pentru ca ce vad oamenii din sectorul 1 nu-ti provoaca decat furie. Sunt sobolani, serpi, mizerii, gunoaie. Acum e o paragina peste tot si doamna Armand spune ca trei ani e putin ca sa asfaltezi un drum. Daca te apuci singur si tot il asfaltezi. Dar asa e cand nu stii nimic despre administratie. Eu promit un singur lucru, ca voi face curatenie, dar pentru asta voi face ordine in primarie”, a spus candidatul la primăria sectorului 1.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.