Program special la Teatrul Național din București, de 1 și 2 mai

Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București a pregătit un program special pentru vacanța de 1 și 2 mai 2024 de anul acesta, cu nu mai puțin de opt spectacole diverse, pentru toate gusturile, dedicate celor care nu pleacă din oraș în această perioadă.

Fie că sunt iubitori de comedii, drame sau spectacole de muzică, dans şi pantomimă, ori cu un strop de romantism, spectatorii vor avea ocazia de a alege dintre cele mai cunoscute spectacole din repertoriul Naționalului. Printre producțiile care vor fi prezentate pe scenele TNB se numără titluri de succes și spectacole premiate. Dineu cu proști, Cuvântul progres rostit de mama sună teribil de fals, Orchestra Titanic și Anonimul veneţian sunt cele patru producții propuse în prima zi de mai. Călătoria, Casa de la țară, Bolta cerească și Frumos e în septembrie la Veneţia completează programul special al zilelor de vacanță din preajma sărbătorilor pascale.

În aceste spectacole publicul se va întâlni cu nume cunoscute ale scenei românești, printre care se numără Maia Morgenstern, Oana Pellea, Horațiu Mălăele, Claudiu Bleonț, Marius Manole, Mircea Rusu, Tania Popa, Marius Bodochi, Ana Ciontea, Ilinca Goia, Raluca Aprodu, Gavril Pătru, Medeea Marinescu, Magda Catone, Lari Giorgescu, Dan Puric și mulți alții.

Bilete disponibile pentru aceste reprezentații se găsesc pe tnb.ro sau la Casa de bilete a Teatrului Național, care este deschisă luni între orele 10.00 – 16.00 și de marți până duminică între orele 10.00 – 19.00.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.