Ciolacu ironizează varianta candidaturii lui Geoană la prezidențiale: ”Îmi dau și eu demisia și mă fac independent. Nu a fost lider PSD?

Președintele PSD Marcel Ciolacu a răspuns ironic, vineri, întrebărilor legate de o tot mai posibilă candidatură a lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale, din postura de independent.

Marcel Ciolacu a declarat vineri, legat de posibilitatea ca Mircea Geoană să candideze la prezidențiale ca independent, că nu crede în acest fel de experiment și a pus la îndoială neafilierea politică a acestuia.

”Ce independent ați văzut să candideze la prezidențiale”, a întrebat Ciolacu.

Reporterii i-au spus că Mircea Geoană este tot mai aproape să-și anunțe candidatura.

”Atunci îmi dau și eu demisia din PSD și devin independent, nu? Păi domnul Geoană nu a fost lider la PSD, a mai fost pe la alt partid? Eu nu fac experimente”, a spus Marcel Ciolacu.

Mircea Geoană a explicat că este foarte aproape de a lua o decizie privitoare la o candidatură, dar un anunț oficial va face doar după summit-ul NATO de la Washington. Acolo așteaptă să vadă când i se va încheia mandatul de secretar general adjunct al NATO, dar cel mai probabil va afla și dacă are susținerea partenerului strategic SUA.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.