Liderul PMP, Eugen Tomac, în mijlocul oamenilor la Deva și Hunedoara: La alegerile pentru PE ne dorim să ne impunem la nivel național și să ducem în Europa cei mai buni candidați!

Liderul PMP, Eugen Tomac, candidat la alegerile pentru Parlamentul European din 9 iunie, rămâne alături de oamenii care se implică și care îşi doresc să facă mai mult pentru comunitatea lor.

Astfel, Eugen Tomac a fost miercuri la Deva şi la Hunedoara pentru a-i susţine pe candidaţii Dreapta Unită care şi-au asumat angajamentul de a câştiga alegerile pentru Parlamentul European din 9 iunie, dar și pe candidații la alegerile locale care doresc să elimine, în aceste județe, supremația PSD și PNL de la nivel național.

“Singurul proiect, singura alianță care susține în mod direct și asumat integrarea noastră deplină în Uniunea Europeană este Dreapta Unită! Miza alegerilor din 9 iunie este uriașă. 9 iunie este despre viitorul României! Este o miză prin care românii trebuie să-și demonstreze, din nou, atașamentul față de proiectul european. Uniunea Europeană a devenit, astăzi, o uniune geopolitică. Dacă n-am fi fost astăzi în Uniunea Europeană, fiți siguri că ceasul s-ar fi dat, din nou, de la Moscova! Și aceste lucruri trebuie să le spunem românilor în această campane electorală!”, a precizat Eugen Tomac

În județele, municipiile și orașele controlate de aleșii PSD și PNL, dar și în privința alegerilor pentru Parlamentul European, partide incapabili să răspundă uriașelor așteptări ale cetățenilor, candidații Dreptei Unită reprezintă alternativa reală la corupția endemică, lipsa de transparență și disprețul celor care administrează comunitatea în interes propriu și al găștilor de partid.

Președintele PMP, Viorel Arion, pentru funcția de primar al municipiului Hunedoara, Robert Muszic pentru președinția Consiliului Județean Hunedoara şi Lucian Mara, pentru Primăria municipiului Deva, reprezintă Dreapta Unită, singura opțiune curată la aceste alegeri, susține candidatul PMP pe listele Alianței Dreapta Unită la alegerile pentru PE, Eugen Tomac.

“ Așa cum la alegerile pentru PE ne dorim să ne impunem la nivel național și să ducem în Europa cei mai buni candidați, același lucru vizăm și la alegerile locale din 9 iunie. Românii din toată țara speră la dezvoltare şi modernizare, la o viaţă mai bună pentru ei şi copiii lor. Prin urmare, am încredere că Viorel Arion va reveni la Primăria Hunedoara, iar Lucian Mara va câştiga Primăria Deva. Pe 9 iunie, singura opţiune de dreapta este Alianţa Dreapta Unită!”, a menționat liderul PMP.

Indiferent că vorbim de alegerile europarlamentare sau de cele locale, românii trebuie să înțeleagă că data de 9 iunie reprezintă șansa de a „smulge” aceste județe din mâinile unor aleși rupți total de comunitate și să o predea, prin votul lor, celor care le merită încrederea. Doar în acest mod vom putea vorbi de transparență, reforme, de cheltuirea responsabilă a bugetelor comunităților!

De altfel, a completat Tomac, candidații ADU pentru PE, vor duce în Europa demnitatea, profesionalismul și transparența!

Comandat de PMP- Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forta Dreptei. Executat de SC Apostrof Media SRL. CUI mandatar financiar coordonator: 41240004

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.