Dublu asasinat la Iaşi

0

Două persoane, soţ şi soţie, au fost găsite moarte, joi după-amiază, în locuinţa lor din municipiul Iaşi, primele informaţii arătând că victimele aveau mai multe leziuni pe corp provocate, cel mai probabil, cu un cuţit.

Potrivit primelor informaţii furnizate de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Iaşi, cele două persoane au fost descoperite decedate de către fiica acestora, care a sunat la 112.”Poliţiştii au intervenit la un apel la 112 şi au găsit două persoane decedate în casa lor din cartierul Bucium. Momentan nu cunoaştem circumstanţele. Din primele informaţii ar fi vorba despre soţ şi soţie“, a declarat pentru corespondentul Mediafax Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Din relatările martorilor, cea care a apelat la 112 este fiica celor două persoane decedate, care a venit să verifice să vadă de ce nu răspund la telefon.

Conform reprezentanţilor SMURD, cele două persoane aveau multiple plăgi înjunghiate şi nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea acestora.”SMURD a fost apelat pentru două persoane cu plăgi înjunghiate. Au fost găsiţi un bărbat şi o femeie de 58 şi de 75 de ani, vârsta rămâne să fie confirmată de Poliţie, care erau în stop cardio-respirator din cauza traumatismelor cranio-cerebrale, plăgi zdrobite şi tăiate la cap, produse cu o armă albă. Erau în stop de mai mute minute, nu s-a putut face resuscitare, s-a declarat decesul”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.