Nuntă mare în familia PSD. Nichita își mărită fata!

0

Fiica cea mică a primarului din Iași Gheorghe Nichita se va mărita pe 27 septembrie. La nuntă sunt invitați toți membrii de vază ai PSD în frunte cu premierul Victor Ponta. Nașă este  nimeni alta decât Rovana Plumb.

linca, fiica mai mică a primarului Gheorghe Nichita, se va căsători în cadrul unui eveniment fastuos ce va avea loc la sfârşitul lunii. Victor Ponta şi Liviu Dragnea se numără printre invitaţi, scrie adevarul.ro.

Edilul-şef al Iaşilor este implicat în organizarea celui mai important eveniment din viaţa mezinei sale, acesta povestind pentru presa locală din Iaşi cum va arăta nunta şi ce invitaţi sunt aşteptaţi să-i felicite pe tinerii căsătoriţi. Din informaţiile prezentate de Gheorghe Nichita, nunta dintre Ilinca şi Cosmin Livezeanu va avea loc pe 27 septembrie.

Ceremonia religioasă va fi la Biserica „Sfântul Nicolae“ din Copou, cartier în care îşi are reşedinţa liderul PSD. În ceea ce priveşte cununia civilă, data acesteia nu a fost stabilită încă, urmând a fi plasată cu câteva zile înaintea marii petreceri.

Naşi vor fi ministrul muncii, Rovana Plumb , împreună cu soţul, dar şi notarul public Manuela Pohoaţă şi soţul acesteia, Bogdan Doroftei, un cunoscut medic din Iaşi. „Rovana Plumb şi soţul ei îmi sunt apropiaţi de foarte mult timp“, a spus primarul Gheorghe Nichita. Ilinca a fost stagiară la cabinetul notarial al Manuelei Pohoaţă.

Petrecerea se anunţă a fi una de lux, cu invitaţi de seamă atât din mediul de afaceri ieşean, cât şi din zona politică. Prim-ministrul Victor Ponta a primit şi el o invitaţie, Nichita spunând că acesta i-a promis că va participa la eveniment. Acelaşi lucru l-au declarat şi alţi lideri politici importanţi, cum ar fi vicepremierii Liviu Dragnea, baronul de Teleorman, sau Gabriel Oprea, preşedintele UNPR.

„Este invitat şi premierul dar, sincer să fiu, este posibil ca programul de campanie să-l dea peste cap. Dar mi-a promis că vine, la fel şi vice-prim-miniştrii Dragnea şi Oprea. În special am invitat din partid oameni care mi-au fost mai apropiaţi. Sunt şi invitaţi din mediul de AFACERI, cei care sunt mai apropiaţi, pe care îi ştiu de foarte mult timp, din lumea medicală, lumea academică, oameni cu care am avut o colaborare mai bună în decursul anilor. Am invitat şi pe ÎPS Teofan, pe Preasfinţitul Gherghel şi pe câţiva preoţi cu care am colaborat foarte bine“, a mai declarat Nichita.

Printre numeroşii lideri politici invitaţi la nunta în care Nichita va fi socru mic vor mai dansa la petrecere şi afacerişti din Iaşi, medici, oameni din mediul academic sau din justiţie. Nunta se va desfăşura într-un restaurant exclusivist din oraş, „La Castel“, loc în care au loc majoritatea nunţilor importante din urbe. Ultima nuntă cu personaje renumite ce a avut loc în acest local a fost cea a fiului cel mare al lui Costel Corduneanu, liderul clanului interlop cu acelaşi nume. Anul trecut, şi fosta şefă a Judecătoriei Iaşi, Anda Ciocântă, s-a căsătorit în acelaşi local, naş fiind atunci preşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei. Potrivit lui Gheorghe Nichita, la nunta Ilincăi au fost invitate, în total, 600 de persoane.

Mirii au pregătit marele eveniment pe tot parcursul verii, sfătuindu-se în ceea ce priveşte programul evenimentul sau decoraţiunile cu coregrafa Beatrice Rancea, managerul Operei Naţionale Române Iaşi, dar şi cu designerul vestimentar Doina Levintza. Viitorul ginere al baronului PSD de Iași este Cosmin Livezeanu, are 30 de ani, şi lucrează în la BCR.

Tânărul este originar din Bucureşti, părinţii săi sunt medici şi de mai multă vreme s-a mutat la Iaşi pentru a sta alături de iubita sa. La rândul ei, viitoarea mireasă a spus că şi-a cunoscut jumătatea în timpul unei excursii la munte şi că formează un cuplu de aproximativ patru ani.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.