Turcescu minte de îngheață apele, zice că a fost agent sub acoperire

Share:

 Contrar legilor în vigoare, jurnalistul Robert Turcescu anunță pe Facebook că a fost agent sub acoperire și își cere scuze pentru acest lucru.

”Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre ștatele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu și să fac această mărturisire publică. Refuz să fiu Iuda în fața lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi și vor vedea acest text poate că nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugați-vă pentru mine și cu mine să fim iertați și izbăviți. Sunt pregătit sa îndur oprobiul public, îl merit, dar sper să avem parte de legi și de judecători drepți. Cu Dumnezeu înainte și va fi bine! Vă cer iertare tuturor”, scrie Robert Turcescu. El publică niște ștate de plată care stau sub semnul întrebării. ”Turcescu minte de îngheață apele. În primul rând, el nu a făcut armata, deci nu putea avea livret militar. Ofițerii sub acoperire ai serviciilor secrete nu semnează pe ștate de plată, decât chitanțe,  semnate cu numele conspirativ. Singurul care știe identitatea ofițerului sub acoperire este șeful său direct, regulă introdusă chiar și în fosta Securitate după fuga generalului trădător Pacepa”, ne-au declarat surse din cadrul Serviciului Român de Informații.

Citește și
1 Comentariu
  1. Raluca spune

    Exista state de plata pentru asa ceva?! Am dubii…. Dupa discurs, ori dl Turcescu nu mai judecă limpede, ori este o diversiune…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.