Militarii americani ne curăţă plajele

0

Aproximativ 100 de voluntari – angajaţi ai Ambasadei SUA, infanterişti ai Forţelor Terestre ale SUA de la Baza Mihail Kogălniceanu -, precum şi însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, Dean Thompson, au strâns, sâmbătă, cinci tone de deşeuri de pe plaja din Năvodari.

Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, Dean Thompson, însoţit de aproximativ 100 de voluntari – angajaţi ai Ambasadei SUA, infanterişti marini şi militari ai Forţelor Terestre ale SUA de la Baza militară Mihail Kogălniceanu şi membri ai organizaţiei Let`s Do It România – au participat, sâmbătă, la o acţiune de curăţare a plajei din Năvodari, reuşind să strângă aproximativ cinci tone de deşeuri, informează Mediafax.

Deşi au avut parte de o vreme urâtă, cu vânt şi ploaie şi temperaturi de aproximativ 10 – 12 grade, la ora 10.00 voluntarii s-au prezentat pe plaja de la Năvodari, aşa cum fusese stabilit de aproape o săptămână.

Acţiunea, organizată de Let`s Do It România, a beneficiat de sprijinul Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti, între voluntarii care au adunat gunoaie de pe plajă fiind şi însărcinatul cu afaceri ad-interim, Dean Thompson.

”Este important să înţelegem că ceva atât de simplu precum gunoiul de zi cu zi, pe care l-am arunca pe stradă sau pe plajă, are un uriaş impact, atât din punct de vedere al sănătăţii populaţiei, cât şi economic, pentru că descurajează turismul. Şi este ceva ce, evident, putem remedia. Astfel că mă bucur să mă aflu aici, alături de aproximativ 100 de voluntari, militari americani, cei de la Let`s Do It România, personal al ambasadei, şi aş încuraja tot mai mulţi români să ia parte la astfel de proiecte”, a afirmat Dean Thompson.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.