Tulcea lui Antonescu vrea să-i aducă lui Tăriceanu 10 la sută din voturi

Share:

Organizația județeană a PLR Tulcea și-a propus să obțină 10% din sufragiile valabil exprimate pentru candidatul independent la președinția țării Călin Popescu-Tăriceanu, deși în județ, potrivit conducerii interimare a filialei, numără doar circa 200 de membri, anunță Agerpres.

„Ne-am propus să obținem 10% din voturile valabil exprimate în favoarea președintelui Călin Popescu-Tăriceanu. Este adevărat că, susținând un candidat independent, avem restricții, dar ne bazăm pe experiența autorităților locale și județene în organizarea alegerilor și pe vigilența autorităților statului pentru a împiedica orice tentativă de fraudă electorală. În actualele condiții, nu cred că rezultatul așteptat de noi va avea de suferit”, a declarat vineri președintele organizației județene a PLR, Paul Cononov, într-o conferință de presă.

El a spus că, până în prezent, un consilier local din municipiul Tulcea, un consilier județean, doi primari, un viceprimar și aproape 12 consilieri locali din județ au depus cererile de înscriere în partid.

„Vom trage linie după data de 16 octombrie. În momentul de față, avem circa 200 de membri de partid”, a menționat Paul Cononov.

Potrivit acestuia, Călin Popescu-Tăriceanu va fi prezent săptămâna viitoare la Tulcea pentru a se întâlni cu simpatizanții din județ.

Fost membru al organizației județene a PNL, Paul Cononov a renunțat la funcțiile deținute în cadrul acestui partid din cauză că organizațiile județene ale liberalilor nu au fost consultate de-a lungul timpului de conducerea partidului înainte de a se lua decizii majore.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.