Liberalii au sărbătorit victoria lui Iohannis la restaurant

Share:

Liderii PNL s-au adunat la restaurantul McMoni’s din Capitală pentru a sărbători împreună cu Klaus Iohannis victoria acestuia în alegerile prezidenţiale, informează România TV.

„Este o întâlnire la final de campanie, cum este normal şi firesc şi să facem planuri de viitor, neoficiale bineînţeles”, a declarat vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, care a rememorat şi sărbătorirea din 2004, când candidatul Alianţei D.A., Traian Băsescu, s-a impus în alegerile prezidenţiale. „A fost o atmosferă mult mai entuziastă, acum lucrurile sunt mult mai aşezate”, a spus Orban înainte de întâlnire.

Vicepreşedintele CJ Vaslui, Corneliu Bichineţ, a dat asigurări că liberalii nu-l vor pune pe preşedintele ales să facă cinste. „Vom sărbători frumos, sufleteşte, româneşte şi vom plăti nemţeşte. Noi o să ne achităm toată consumaţia. Preşedintele ales nu-i un om aşa de bogat încât să facă cinste la câteva sute de oameni. Nu se vor consuma nici sarmale, nici caltaboşi, că-i post. Vom mânca ceva simbolic”, a declarat Bichineţ.

Acesta s-a mândrit că Iohannis a obţinut voturile în judeţul Vaslui şi datorită unei invenţii de-a sa, cărţile poştale cu chipurile lor pe care scria „Cine ţine la judeţ? Iohannis şi Bichineţ!”.

La petrecere au participat circa 400 de persoane, marele absent fiind Crin Antonescu, ce a fost invitat, dar nu a venit. La început, Iohannis a ţinut un discurs în care le-a cerut colegilor săi să aibă grijă de partid, deoarece este ultima întâlnire la care va mai participa ca membru al PNL.

Invitaţii au avut parte de un bufet suedez în al cărui meniu erau incluse şi produse din carne, dar şi produse din post.

Acesta este a treia petrecere pe care o dă Iohannis după succesul în alegeri. După ce a fost validat şi de CCR, preşedintele ales al României a sărbătorit sâmbătă seara, acasă, la Sibiu, într-un cadru restrâns. Au fost invitaţi doar prietenii apropiaţi. Invitaţii preşedintelui ales i-au adus şi mici daruri.

Aproximativ zece perechi de persoane cunoscute în Sibiu – medici, oameni de afaceri, politicieni, colaboratori ai lui Klaus Iohannis – au ajuns la casa de pe strada Bâlea din Sibiu a soţilor Carmen şi Klaus Iohannis.

Printre invitaţi se numără preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România, Paul Porr, medicul Radu Urdea, omul de afaceri Werner Keul, şefa Serviciului Public de Administrare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar de Stat din Primăria Sibiu, Simona Pop, dar şi Marius Vecerdea, proprietarul Clubului sportiv Pamira din Sibiu, cu care Klaus Iohannis joacă tenis.

Iohannis a sărbătorit victoria la alegerile prezidenţiale şi cu angajaţii primăriei din Siubiu şi cu unii oameni de afaceri din oraş.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.