PNL nu va vota Guvernul Ponta 4

0

Purtătorul de cuvânt al liberalilor, Alina Gorghiu, a declarat luni că PNL va vota în Parlament împotriva noului Cabinet Ponta, arătând că este un „Guvern fiasco”. Purtătorul de cuvânt al liberalilor, Alina Gorghiu, a declarat luni că PNL va vota în Parlament împotriva noului Cabinet Ponta, arătând că este un „Guvern fiasco”.

„PNL în mod cert va vota împotriva unui asemenea Guvern, este o formulă de Guvern fiasco și credem că această guvernare Ponta, ca și până acum, mai ales în viitor, va fi decontată în fiecare zi de toți românii pentru că va fi o guvernare care ne va costa din pricina incompetenței și a proastei gestiuni a miniștrilor din acest Cabinet. Din punctul de vedere al PNL este un Guvern PSD pe ultima sută de metri. Este un Guvern încropit ca să treacă iarna. Vom vedea care este conștiința parlamentarilor care susțin acest Guvern, dacă vor înțelege că nu trebuie să-și bată joc de interesul public și vor vota împotriva acestei Guvern sau nu. În mod cert, parlamentarii PNL se vor opune învestirii celui mai prost Guvern PSD pe care l-a avut România”, a declarat pentru Agerpres Gorghiu.

Ea a apreciat că este vorba de o schimbare pur cosmetică a Executivului.”Vorbim de o schimbare pur cosmetică a Guvernului, nu de substanță, pentru că eu constat că au eliminat așa-zișii tehnocrați de se miră lumea abia acum că erau prin Guvern și i-au schimbat cu miniștri din anumite partide politice, cum este PLR, așa-zis partid politic, prin care să-și asigure o majoritate parlamentară în continuare. Este un Guvern care, din punctul meu de vedere, nu poate beneficia de prezumpția de Guvern care își va exercita mandatul în interesul cetățeanului și îmi arată mie, ca membru al PNL, faptul că din acest vot din 16 noiembrie, care a sancționat inclusiv guvernarea făcută sub coordonarea lui Victor Ponta, Ponta și prieteni săi nu au înțeles absolut nimic. Mai mult decât atât, au refuzat să accepte semnificația acestui vot, care ne spune un lucru simplu: că PSD și Victor Ponta ar fi trebuit să renunțe la modul consacrat de PSD de a face politică și ar fi trebuit să găsească o formulă de îmbunătățire a vieții politice și a exercițiului guvernamental”, a adăugat Alina Gorghiu.

Plenul reunit al Parlamentului pentru votul privind noul Guvern va avea loc luni, începând cu ora 18,00.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.