Orban sare în apărarea lui Dan Mihalache

0

Dan Mihalache este apărat de liberalul Ludovic Orban, care spune că nu înţelege de ce consilierul prezidenţial al lui Klaus Iohannis este atât de contestat.

„Nu înţeleg de ce este controversat Dan Mihalache. A fost implicat în campania electorală foarte serios, este un om în care preşedintele are încredere. Nu mă pot asocia corului de critici neîntemeiate”, a spus Ludovic Orban la Adevarul Live.

În altă ordine de idei, liberalul susține că este foarte dificil ca PNL să treacă, în Parlament, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta fără sprijinul UNPR.„PNL are ca obiectiv îndepărtarea guvernului Ponta, şi-a stabilit ca până la 28 februarie să elaboreze programul de guvernare. Construind o majoritate parlamentară vom răsturna guvernul Ponta. Având un program care să beneficieze de susţinere publică şi negociind cu orice grul parlamentar, exceptând PSD”, a spus Ludovic Orban, la Adevarul Live.

Întrebat despre grupul UNPR, Ludovic Orban a arătat că fără sprijinul partidului lui Gabriel Oprea este greu de trecut moţiunea de cenzură.”Este foarte dificil să obţii o majoritate care să ducă la adoptarea unei moţiuni de cenzură fără sprijinul UNPR”, a spus Orban.

Liberalul a mai spus că vor exista discuţii şi cu parlamentari care l-au urmat pe Tăriceanu şi care ar putea vota o moţiune de cenzură.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.