Un bărbat și-a ucis soția cu arma de vânătoare, în Zănoaga!

0

Un bărbat de 51 de ani din Zănoaga (jud. Dolj) şi-a ucis soţia cu arma de vânătoare, apoi a încercat să-şi ia viaţa, informează România TV. Copleşit de gelozie, el a intrat peste femeie în casă şi a împuşcat-o. Fiica şi mama ei au alertat poliţia.

Cei doi soţi trăiau separat de câteva luni, însă gândul că femeia, care era mai mică decât el cu nouă ani, ar avea un alt iubit, i-a luat minţile omului. Bărbatul a luat arma şi a mers la casa părintească a soţiei. A rupt gardul, a intrat în casă şi a împuşcat-o pe femeie.”Am auzit nişte focuri de armă. Am văzut maşina lui acolo. A tras uluci din gard, avea puşca de vânătoare şi-a împuşcat soţia apoi s-a împuşcat şi el”, a spus un sătean.

Bărbatul a încercat apoi să-şi pună capăt zilelor cu aceeaşi armă. A apăsat pe tragaci şi s-a împuşcat în cap. Mama şi fiica femeii, care erau în curte, au auzit împuşcăturile şi au mers în casă, să vadă ce s-a întâmplat. Au rămas înmărmurite: femeia era fără suflare, iar lângă ea, în agonie, zăcea şi ucigașul său. Au sunat după ajutor. Medicii nu au mai putut-o salva pe femeie, bărbatul a fost dus însă la spital. Cel mai probabil, el îşi va pierde ochiul stâng.

Anchetatorii aşteaptă acum ca bărbatul să fie operat pentru a-l audia.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.