Mărturie șocantă în dosarul prostituatelor minore din Mehedinți

Share:

Una dintre elevele racolate de proxeneţii din Mehedinţi a povestit că avea doar 14 ani când a ajuns în reţea. Lumea în care a intrat a şocat-o. Era pusă să ia parte la orgii halucinante, care erau comandate de oameni importanţi din zonă.

Fata a povestit că a început să se prostitueze în 2013, pe când avea doar 14 ani. Tânăra a dezvăluit că la orgii participau oameni importanţi din zonă.

Reporter: Câţi ani aveai când ai intrat în reţeaua lui Ovidiu Mârţ?
Elena: Aveam 14 ani, cineva mi-a făcut cunoştinţă cu el, nu mai eram virgină. M-a învăţat cum să mă port cu clienţii, mi-a spus că o să câştig bani mulţi.
Reporter: Unde te duceai cu clienţii?
Elena: Mă duceam la diferite petreceri, unde primeam de la 400 la 1000 de lei. Beam un pahar de vin, clienţii ne spuneau să ne dezbrăcăm, să dansăm dezbrăcate complet pe masă, aduceam obiecte şi ne rugau să ni le băgăm … Veneam câte 4-5 fete, depinde câţi erau. Petrecerile aveau loc în locuinţe ori la ei la birou, unde vroiam şi noi, ori la o pensiune din Băile Herculane.
Reporter: Şi după dans vă duceaţi în camere cu ei?
Elena: Nu, acolo toţi, făceam schimburi şi între noi fetele şi între ei bărbaţii, mai multe fete cu acelaşi bărbat. Făceam sex normal şi oral. Erau şi fete care făceau şi anal. Avocaţilor în special le plăceau petrecerile astea.
Reporter: Multe dintre voi eraţi minore?
Elena: Toate.
Reporter: Cine erau clienţii tăi?
Elena: Mulţi bărbaţi, am fost şi cu un domn primar, îi place şi anal, dar eu nu fac asta. Era foarte generos, depinde şi în ce stare era, dacă era puţin mai beat dădea bani mai mulţi bani, dacă era treaz mai puţin, de la 400 de lei în sus. Şi-a făcut implant ca să-şi lungească penisul, mie nu mi-a venit să cred. Mă întreba dacă îmi place şi bineînţeles eu îi spuneam că da. Mă punea să dansez, să mă masturbez, se masturba şi el. Mi-a spus că dacă o să ascult de el o să ajung mare, îmi luase un aparatment cu chirie, mă pusese în urmărire, pusese camere. Unui alt client îi plăcea în mai multe feluri, în mai multe poziţii, îi place să te bată peste fund, să-l baţi, să dea limbi în p…ă, să te tragă de păr. Unui avocat îi plăcea să te tragă de păr până îţi dădeau lacrimile. O dată , eram la „Procesul Etapei”, bine că nu m-a filmat, erau toţi directorii acolo, noi dansam pe masă. I-au făcut ăştia poză (n.r. director APIA) că ziceau să-l aibă la mână, m-au pus să-l sărut şi i-a făcut poză un primar de la ţară.
Reporter: Ce sumă de bani primea Dănuţ Ovidiu Mârţ de la voi?
Elena: O parte din bani, 50 de lei.
Reporter: S-a purtat vreodată urât cu voi?
Elena: Nu, din contră, ne învăţa numai la lucruri bune, cum să facem, ce să facem cu clienţii.
Reporter: Cum a fost la anchetă, mama ta ştie cu te ocupi?
Elena: Eu am vrut să mă duc să neg, dar aveau acolo probe şi mesaje cum vorbeau cu mine, nu aveam ce să neg. Şi m-au şi speriat, prima dată m-am dus să mă omor. Le-am zis să nu o anunţe (n.r pe mama).

Sursa: Atitudine în Severin

Orgiile aveau loc într-o pensiune din Băile Herculane, în casele clienţilor sau chiar la birou. Pentru prestaţiile fetelor, clienţii plăteau 400 lei.

Printre clienţii reţelei de prostituate eleve se numără primarul din Drobeta-Turnu Severin, edilul din Baia de Aramă, un fost procuror, un fost secretar de stat, dar şi mulţi avocaţi şi medici.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.