Bătrâna dispărută dintr-un spital din Brașov, găsită moartă!

0

Căutări de amploare la Braşov după ce o femeie a dispărut în mod misterios dintr-un spital. Familia a plecat pentru câteva minute sa-i aduca haine batranei in salon, iar cand s-a intors n-a mai gasit-o. Şocant este că femeia ar fi fost condusă într-o staţie de taxi chiar de o infirmieră. Acum, ea este căutată de toată poliţia. Ulterior, femeia a fost găsită moartă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, bătrâna a fost găsită moartă, duminică seară, pe un câmp de lângă Braşov, iar pe trupul acesteia nu au fost descoperite urme de violenţă, cel mai probabil decesul fiind provocat de frig. Cauza decesului va fi stabilită însă în urma necropsiei.

O familie din Braşov a chemat ambulanţa în cursul serii de vineri pentru că bătrână avea probleme de respiraţie. Ea a fost dusă la Secţia de Urgenţă a Spitalului Judeţean, find stabilizată, ca apoi să fie transferată cu ambulanţa la secţia de boli interne, într-o altă clădire. Rudele s-au dus acasă între timp, că să-i aducă femeii schimburi pentru internare, însă, când au ajuns la spital, nu şi-au mai găsit ruda, potrivit România TV.

Apropiaţii spun că bătrână avea probleme de memorie şi era confuză. Cu toate acestea, medicii au considerat-o pe deplin responsabilă, şi spun că, la insistenţa femeii, au lăsat-o să semneze că refuză internarea. Portarul e singurul care şi-a dat seama că e ceva în neregulă cu pacienta în pijama şi papuci din holul spitalului şi a dat s-o oprească, dar o infirmieră a scos-o totuşi pe bătrână pe poartă spitalului şi a dus-o într-o staţie de taxi. De aici nimeni nu mai ştie de ea.

Rudele au apelat la poliţiei locale, mai ales că bătrână locuieşte în Brăila, însă de câteva săptămâni a fost luată de rude în Braşov şi e posibil să vrea acum să se întoarcă acasă, cu trenul. În momentul dispariţiei, femeia purta o bluza de pijama albă, pantaloni de trening şi papuci de casă. Oricine poate da detalii despre ea este rugat să anunţe poliţia.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.