Pepedediștii susțin că nu vor fuziona cu UNPR

Share:

Partidul Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) nu fuzionează cu niciun partid, cu atât mai puțin cu UNPR, susține președintele formațiunii, Simona Man, potrivit unui comunicat remis marți Agerpres.

„Partidul Poporului — Dan Diaconescu nu fuzionează cu niciun partid, cu atât mai puțin cu UNPR, așa cum unii încearcă să inducă în eroare electoratul nostru. Mașinăria de propagandă a unor partide nu trebuie luată în seamă. Totul este o dezinformare, menită a crea degringoladă în rândul aleșilor locali ai PP-DD, membrilor și simpatizanților PP-DD”, afirmă Man, potrivit sursei citate.

Ea precizează că PP-DD nu se va dizolva și nu va renunța la principiile și valorile promovate în fața românilor.”Partidul Poporului — Dan Diaconescu își respectă electoratul care l-a votat în 2012 și nu se va dezice de Dan Diaconescu. Sacrificiul pe care acesta îl plătește cu propria-i libertate, pentru dreptul la exprimare al românilor, ne întărește și mai mult. Vom purta mai departe lupta președintelui fondator, Dan Diaconescu, cu cei care folosesc armele politice doar în interesul propriu”, precizează Simona Man, adăugând că formațiunea politică va candida în 2016 sub sigla violet a PP-DD.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.