La Fundația Dan Cristian Popescu s-a discutat „Despre Dumnezeu și politică”

Marți seară, în cadrul Fundației Dan Cristian Popescu s-a desfășurat seminarul „Despre Dumnezeu și politică”, susținut de dr. Bogdan Duca. În cadrul evenimentului s-a discutat despre relația complicată dintre Biserică și Stat, religie și societate, în lumea creștină, în Europa și în România.

De reamintit că la începutul lunii martie, la Fundația Dan Cristian Popescu, a avut loc „Săptămâna feminității”. Doamnele și domnișoarele au luat parte la o discuție despre feminitate și arta de a fi femeie cu dna. psih. Lorena Diaconescu. În ultima zi din „Săptămâna feminității”, dna. Cristina Istrate a împărtășit din propria experiență cum a reușit în lumea business-ului, chiar și într-un domeniu dominat de bărbați. De asemenea, make-up artistul Cristina Toma și hair-stylistul Ramona Miruță au demonstrat cum prin pași simpli poți obține un machiaj și o coafură în stilul celebrei actrițe, Marilyn Monroe.

În cadrul unui alt seminar organizat de aceeași Fundație , HAND MADE – Idei de Afaceri pentru timpul liber, Simona Ivanciu a dezvăluit din propria experiență, celor prezenți, cum poți trasforma o pasiune într-o mică afacere. Simona Ivanciu a pornit de la „povestea ghindelor norocoase”, care au inspirat-o către crearea de noi produse.

Înfiinţată în 2011, Fundaţia Dan Cristian Popescu are ca principal obiectiv promovarea unor metode de educaţie non-formală, şi prin aceasta, să ofere celor interesaţi de propria evoluţie şi dezvoltare personală şansa de a participa gratuit la cursuri, workshop-uri, ateliere şi evenimente cultural-educative.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.