Incident armat lângă sediul NSA. Două persoane rănite!

0

Un incident armat s-a produs la sediul Agenţiei Naţionale de Securitate a SUA, luni, după ce un bărbat aflat într-o maşină de teren a încercat să intre forţat pe poarta principală de acces a agenţiei.

Postul local de ştiri, WTOP, a informat că două maşini de teren avariate s-au îndreptat către poarta principală a obiectivului.

Bărbatul a fost împuşcat mortal de către agenţii de securitate care păzesc obiectivul. MyFox DC a informat că poliţia a intervenit armat după ce maşina a încercat să rupă poarta principală care duce la Fort Meade (Maryland).

La rândul său, postul de televiziune NBC a raportat că serviciile de salvare „au fost văzute acordând îngrijiri medicale unui bărbat în uniformă, care a fost urcat într-o ambulanţă”. De asemenea, Associated Press a confirmat că două persoane au fost rănite în urma incidentului şi că sunt acum sub supraveghere medicală.

Poliţia din Fort Meade a declarat pentru Washington Post, la ora locală 9:30, că „nu are informaţii” pentru moment. Incidentul a avut loc pe o proprietate de guvernului american, iar poliţia locală a direcţionat presa către agenţia NSA, unde a avut loc incidentul. Autorităţile americane încearcă să afle care a putut fi mobilul atacului.

Fort Meade is a US Army installation that houses the headquarters of US Cyber Command, the NSA, the Defense Courier Service, and the Defense Information Systems Agency.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.