Ana Birchall îl execută silit pe Vadim Tudor!

0

Tribunalului Bucureşti a admis definitiv în februarie cererea de chemare în judecată formulată de deputata Ana Birchall împotriva lui Corneliu Vadim Tudor. Ana Birchall a anunţat pe Facebook că a început executarea silită, deşi Corneliu Vadim Tudor nu are niciun bun în proprietate. 

Corneliu Vadim Tudor a pierdut definitiv procesul cu Ana Birchall. Potrivit deciziei, fondatorul Partidului România Mare trebuie„să plătească reclamantei 40.000 Euro (…), reprezentând daune morale pentru atingerea adusă dreptului la onoare, reputaţie şi imagine, precum şi dreptului la viaţă privată şi familie”. În plus, Corneliu Vadim Tudor  trebuie „să înlăture” din publicaţiile sale toate articolele referitoare la deputată. Decizia instanţei vine la doi ani după ce Ana Birchall a cerut daune în instanţă, urmarea mai multor articole defăimătoare publicate de Vadim Tudor.”Confirm că am început procedura de punere în executare a hotărârii judecătoreşti pronunţate în dosarul 12804/302/2013 prin care domnul Corneliu Vadim Tudor a fost condamnat definitiv la plata sumei de 40.000 de euro reprezentând daune morale pentru atingerea adusă dreptului la onoare, reputaţie şi imagine, precum şi dreptului la viaţă privată şi familie, relatează Romaniatv.net.

Nu am acceptat şi nu voi accepta niciodată ca numele meu să fie terfelit sau să fiu ţinta unor atacuri calomnioase, josnice care nu ţin cont de adevăr şi realitate. Am luptat de-a lungul anilor pentru a-mi clădi o carieră profesională, în ţară şi în strainatate, având la bază mulţi ani de studiu prin diverse biblioteci ale lumii, multă muncă, seriozitate şi profesionalism şi nu voi permite nimănui să calce în picioare sau să denigreze munca şi numele meu.
Nu am fost singurul politician mânjit cu noroi de către Corneliu Vadim Tudor, însă am convingerea că numai prin deciziile finale ale instanţelor putem reinstaura starea de normalitate în faţa unor atacuri groteşti care nu au niciun fel de raţiune. Oamenii politici trebuie să se respecte între ei, să dea dovadă de un limbaj cuviincios chiar dacă sunt adversari.
Precizez că voi recupera fiecare leu datorat de domnul Corneliu Vadim Tudor, chiar dacă îmi va lua ani de zile pentru că se pare că dânsul nu are în acest moment niciun venit sau bunuri proprii, iar o sumă importantă va fi dedicată pentru constituirea unor burse de merit pentru elevii cu rezultate remarcabile la învăţătură”, a scris Ana Birchall pe Facebook.

Vadim Tudor nu este însă la prima problemă de acest fel. În luna mai anul trecut, Tribunalul Bucureşti l-a obligat la plata a 10.000 de lei despăgubiri morale către Victor Piţurcă. Selecţionerul îi ceruse lui Vadim Tudor un milion de euro şi scuze publice pentru că ar fi fost jignit în mai multe publicaţii şi emisiuni TV. La vremea respectivă, Vadim scria în paginile ziarului său: „Ne întrebăm: cum de a fost posibil ca o piază-rea, cu suflet de cariocă neagră, ca acest Piţurcă, să se menţină în funcţia de antrenor al Naţionalei de Fotbal, atâţia ani, deşi el e ciuca bătăilor, e prost ca noaptea şi de o încăpăţânare de măgar mort?”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.