Solicitări scăzute de internări la SJU Turnu Severin

Share:

Aproximativ 25% din numărul total de 150 cazuri în care medicii au acordat asistență medicală de urgență, în perioada 1-3 mai, au necesitat internarea persoanelor pentru care s-a solicitat intervenție, a declarat duminică, pentru Agerpres, coordonatorul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Drobeta Turnu Severin, dr.Claudia Jianu.

Potrivit sursei citate, cele mai multe persoane au acuzat afecțiuni cardio-vasculare, renale și neurologice, doar cinci pacienți beneficiind de medicamentație pentru tulburări digestive, trei pentru traumatisme produse în timpul unor agresiuni fizice și una fiind implicată într-un accident rutier.

„Medicii noștri au fost la datorie în mini-vacanța de 1 Mai. S-a acționat permanent în regim de urgență pentru cazurile critice constatate”, a precizat dr. Jianu.

Reprezentanta SJU din Drobeta Turnu Severin a mai arătat că, față de zilele normale când se înregistrează în medie 300 de cazuri, în perioada menționată numărul solicitărilor a fost neașteptat de scăzut.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.