Argăseală își intră în rol!

0

Președintele Valeriu Argăseală a vorbit despre viitorul Stelei și a lăsat de înțeles că există șanse mari ca din vară echipa să fie preluată de Mirel Rădoi sau de Nicolae Dică.

Steaua se va întări din vară, însă nu este exclus să se despartă de doi sau trei jucători, în funcție de oferte. Cel puțin asta spune președintele ”roș-albaștrilor”, Valeriu Argăseală, care nu crede că Gâlcă va mai continua la formația din Ghencea.

”Încă nu s-a terminat campionatul, așa că nu se știu foarte multe despre ce urmează să se întâmple. Cert e că din vară vor veni jucători noi la Steaua, dar e posibil și să plece doi sau trei. Urmărim mai mulți fotbaliști, cu unii s-a și discutat deja, dar e prematur să dăm nume acum. În ce-l privește pe Gâlcă, noi nu i-am propus, cel puțin până acum, să-și prelungească actuala înțelegere și nici el nu și-a exprimat dorința de a rămâne. Dar să vedem, mai e timp pentru orice”, a spus Argăseală.

Acesta a vorbit și despre numele posibilului înlocuitor pentru Gâlcă. Mirel Rădoi și Nicolae Dică sunt printre numele luate în calcul de șefii Stelei. ”Orice fotbalist care a jucat la Steaua vrea să vină alături de club ca antrenor. Rădoi și Dică sunt două nume foarte cunoscute, știu ce înseamnă spiritul Stelei. La Steaua au ajuns de obicei antrenori care au trecut pe la club fie ca jucători, fie în altă postură. Nu e neapărat o regulă, dar cam așa s-a întâmplat de-a lungul timpului”, a explicat Argăseală.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.