Incidente armate în SUA. 200 de motocicliști, arestați!

0

În urma incidentelor armate produse în Texas între grupări rivale de motociclişti şi soldate cu nouă morţi şi 18 răniţi, aproape 200 de persoane au fost arestate.

192 de motociclişti au fost arestaţi şi vor fi inculpaţi în urma schimburilor de focuri din oraşul Waco (Texas), potrivit The New York Times. Nouă persoane au fost ucise, iar alte 18 au fost rănite, în urma incidentelor armate din parcarea unui restaurant.

Motocicliştii sunt acuzaţi de participare la activităţi de criminalitate organizată, folosire neautorizată de arme de foc şi crime.

Un adevărat masacru s-a produs, duminică, într-o parcare din Texas. Zeci de membri ai unor bande rivale de motociclişti s-au întâlnit într-un bar din Texas pentru a-şi regla conturile.Din local au plecat într-o parcare. A început o bătaie generală cu bâte şi cuţite, apoi au început să se tragă focuri de armă, potrivit România TV.

În total, nouă persoane au fost ucise în incidentul armat de la (barul – n.r.) Twin Peaks de astăzi. Dintre cei 18 răniţi, cei mai mulţi au fost împuşcaţi sau înjunghiaţi.

Zona barului a fost închisă, iar autorităţile au cerut populaţiei să nu se apropie. Poliţiştii spun că şi la o oră după bătaie, motociclişti înarmaţi încă mai veneau la faţa locului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.