Zece medalii de aur pentru Casa de Vinuri Cotnari

Share:

Societatea viniviticolă Casa de vinuri Cotnari a obținut zece medalii de aur la Concursul Internațional de Vinuri București 2015 pentru vinurile din gamele Colocviu și Domenii.

Victor Deleanu, președintele Consiliului de Administrație al Casei de Vinuri Cotnari, a declarat, joi, că la această competiție, la care au participat 900 de vinuri din 27 de țări, vinurile din gamele Colocviu și Domenii au primit zece medalii de aur din partea celor 30 de membri ai juriului.

„Casa de Vinuri Cotnari este pe drept numită producătorul de vin al Generației de Aur. Cei din cea de-a doua generație au revoluționat tehnologia de producere a vinurilor din Podgoria Cotnari, completând cu noi game de vinuri moderne, vinurile tradiționale ale Cotnariului. Priviți la început cu neîncredere de către concurenți și nu numai, în ultimul an am început să impresionăm prin calitatea deosebită a noilor vinuri care se produc în Podgoria Cotnari.

Foarte impresionați au fost și cei peste 30 de membri ai juriului, de la Concursul Internațional de Vinuri București 2015. În clasamentul final Casa de Vinuri Cotnari este producătorul de vin care a primit cele mai multe medalii de aur”, a declarat Victor Deleanu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.