Robert Negoiță nu va candida la Primăria Capitalei

0

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3 și președinte al Organizației PSD București, a anunţat, pe pagina sa de Facebook ,că nu are de gând să se înscrie în lupta pentru Primăria Capitalei, informează B1 TV.

Acesta a precizat că preferă să rămână alături de cetăţenii Sectorului 3 pentru a-şi respecta toate angajamenele luate în vara lui 2012 în faţa acestora.

„Având în vedere că Sectorul 3 este cel mai mare „oraș” din România, după Capitală, procesul de anvelopare a tuturor blocurilor nu putea fi finalizat într-un singur mandat. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care îmi doresc să merg mai departe. În plus, mi-am propus să termiăam amplul proces de transformare al școlilor care, pe lângă modernizare și digitalizare , mai trebuie să fie dotate și cu facilități de utimă generație pentru activități sportive.

Am promis că administrația locală va fi reformată, la standarde germane, dar mai sunt de perfecționat și multe alte lucruri, pentru a ajunge să trăim în cel mai Verde, Inteligent și European oraș din România – Sectorul 3. Am investit foarte mult timp și efort în activitatea de primar de sector, iar oamenii știu acest lucru. Doresc să-mi respect toate angajamenele pe care mi le-am luat în fața cetățenilor Sectorului 3″, a anunţat edilul pe pagina sa de Facebook.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.