Anchetă explozivă la Loteria Română

0

Anchetă explozivă de ultimă oră la Loteria Română. Instituţia este verificată de Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc. Asta după ce compania a trecut, printr-o ordonanţă de urgenţă, din subordinea Ministerului Finanţelor Publice în cea a Oficiului. Mai multe contracte ale Loteriei sunt acum verificate.

Toate contractele Loteriei Române vor fi verificate, a anunţat şefa Oficiului pentru Jocuri de Noroc, după ce compania a intrat, joi, în coordonarea acestei instituţii, după ce anterior fusese în subordinea Ministerului Finanţelor Publice. Ancheta internă vine la scurt timp după izbucnirea anchetei DNA în legătură cu unele contracte de la Loteria Română.

Cu siguranţă ce vă pot asigura e că le vom reanaliza, vom analiza toate contractele existente şi vom lua toate măsurile legale. Probabil că mai există contracte care nu sunt poate atât de avantajoase unei instituţii, unei societăţi comerciale şi în sensul ăsta şi cu siguranţă le vom analiza şi vom solicita modificarea lor„, arată Cristinela Odeta Nestor, preşedintele Oficiului pentru Jocuri de Noroc, potrivit Stiri pe Surse.

Ordonanţa prin care Loteria Română a trecut din subordinea Ministerului de Finanţe în cea a Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc a fost publicată, joi, în Monitorul Oficial. Astfel, Oficiul devine singură instituţie din România care va coordona jocurile de noroc, iar această va trece în subordinea directă a premierului. Anul trecut, Loteria Română a avut profit de peste 100 de milioane de lei.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.