Dragnea începe să se dezică de Ponta

Președintele PSD, Liviu Dragnea, afirmă că mandatul premierului Victor Ponta se află la dispoziția partidului.

„Victor Ponta nu are un mandat pe care mi l-a pus mie pe masă. Victor Ponta a spus public că este la dispoziția partidului și este firesc să fie așa, numai că PSD și azi în Congres, și la moțiunea de cenzură și-a arătat susținerea pentru actuala guvernare”, a declarat Dragnea la Congresul extraordinar al PSD.

Întrebat dacă a discutat cu premierul despre posibilitatea ca în sesiunea următoare Guvernul să fie trântit de Parlament, Dragnea a răspuns că acestea sunt „glume”.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, la Congresul PSD, că Liviu Dragnea are mandatul său de premier „pe masă” și că este convins că liderul social-democraților va folosi acest mandat spre „binele tuturor”.

„Liviu știe foarte bine, din prima zi, că are mandatul meu de prim-ministru pe masă. Sunt convins că îl va folosi spre binele nostru, al tuturor. Și, deocamdată, mergem, guvernăm bine și putem să facem și în 2016 o mulțime de lucruri bune, care să arate că doar PSD-UNPR-ALDE pot să guverneze bine România. Asta vreau să fac și sper să am sprijinul dvs. (…) Glumeam că doar PSD poate să treacă moțiune de cenzură, nimeni altcineva, așa că să-mi spuneți când e momentul. Să-mi spuneți să ne pregătim, dacă e cazul. Că noi știm să trecem moțiuni de cenzură, însă sunt absolut convins că în această formulă guvernarea va merge foarte bine”, a afirmat Ponta de la tribuna Congresului PSD.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.