Deputații PNL vor vota pentru arestarea Elenei Udrea

0

Deputaţii PNL vor da un vot pozitiv cererilor DNA de urmărire penală şi reţinere şi arestare preventivă a Elenei Udrea. Prim-vicepreşedintele liberal, Teodor Atanasiu, a declarat că parlamentarii partidului rămân „consecvenţi” şi vor da curs solicitărilor procurorilor. Atanasiu a arătat că nu crede că vor fi „accidente la vot”.

DNA a cerut ministrului Justiţiei să solicite Camerei Deputaţilor încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului Elena Udrea, într-un nou dosar în care aceasta este acuzată de luare de mită, trafic de influenţă, spălare de bani, instigare la abuz în serviciu şi fals în declaraţii.

Teodor Atanasiu a declarat, miercuri, că parlamentarii PNL vor vota favorabil cererii DNA.”Cu siguranţă vom rămâne consecvenţi atitudinii pe care am avut-o în ultimul timp şi vom vota pentru încuviinţarea cercetării. De altfel, aţi văzut că indiferent de apartenenţa politică a parlamentarilor, Partidul Naţional Liberal a votat pentru”, a spus liberalul, la RFI.

Atanasiu a arătat că e „puţin probabil să apară accidente la vot”: „Cred că deja parlamentarii liberali s-au obişnuit cu atitudinea politică pe care am avut-o şi nu cred că acum mai suntem în postura să avem aceste accidente”.

Întrebat dacă l-a surprins că DNA a cerut din nou încuviinţarea Parlamentului pentru reţinerea şi arestarea preventivă a Elenei Udrea în alt dosar, Teodor Atanasiu a răspuns: „Nu este o surpriză tocmai pentru faptul că este un alt dosar. Având în vedere faptul că cercetările privind-o pe doamna Udrea au continuat şi cu alte dosare şi fiind alte fapte noi în alt dosar, este firesc să facă acest demers”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.