Dan Cristian Popescu așteaptă (și) demisia primarului Onțanu

0

Deputatul PNL, Dan Cristian Popescu, îi cere actualului primar al Sectorului 2, Neculai Onțanu, demisia, amintind, în cadrul unui comunicat de presă, despre fuga de responsabilitate a acestuia în urma tragediei de acum doi ani când Ionuț Anghel, copilașul de patru anișori, a fost omorât de mușcăturile câinilor maidanezi în parcul Tei.

Vă prezentăm, în continuare, comunicatul remis de deputatul Dan Cristian Popescu.

„De remarcat că se înregistrează dispariții ciudate zilele acestea, de când oamenii au ieșit în stradă să protesteze împotriva haosului şi iresponsabilităţii administrației. Printre cei dispăruți se află și primarul Neculai Onțanu care s-a ascuns ca să nu-și amintească cineva că şi el este dator cu o demisie pentru copilul omorât de muşcăturile câinilor acum 2 ani, în Sectorul 2.

Pentru memoria primarului Sectorului 2 trebuie amintit că în septembrie 2013, Ionuț Anghel, un copil de 4 ani a murit sub mușcăturile câinilor din Parcul Tei, aflat în grija primarului Onţanu.

După moartea lui Ionuț Anghel, primarul Onțanu a pus rapid în scenă un spectacol de imagine cu scuze ipocrite și promisiuni fierbinți pentru a fenta asumarea răspunderii.

Și cum istoria se repetă cu aceleași personaje, acelasi spectacol de imagine l-a oferit primarul Piedone, care a transformat decesul Mariei Ion – femeia de serviciu decedată în Colectiv – într-un show tv oferindu-i o locuință socială în direct, locuinţă pe care primarul Onțanu i-a refuzat-o femeii timp de 10 ani.

Coincidență sau nu, la vârful UNPR se concentrează tot mai multe acuzații de abuz și de indolență adminstrativă criminală: Generalul Doctor Gabriel Oprea responsabil de moartea polițistului Bogdan Gigină, primarul Piedone responsabil de incendiul din Colectiv, primarul Onțanu responsabil pentru moartea lui Ionuț Anghel, copilul care a murit sfâșiat de câini.

Să nu uităm că Ionuț Anghel, copilul de 4 ani pe care are îl pe conștiință primarul Ontanu este și el parte a victimelor administraţiei nepăsătoare şi incapabile, care a scos oamenii în stradă.

Oprea și Piedone au înțeles în cele din urmă să facă un pas în spate, Onțanu când își va asuma răspunderea?”

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.