Ponta nu va vota Guvernul Cioloș!

0

Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni, că nu va vota cabinetul Cioloş în plenul comun, spunând că „nu este bine pentru PSD”. Ponta a precizat că nu a fost invitat la şedinţa CEx de duminică în care s-a decis susţinerea noului Guvern şi nici la prezentarea bilanţului guvernelor pe care el le-a condus.

Victor Ponta, deputat PSD, a spus că nu vrea să să facă prea multe comentarii despre noul Guvern: „Nu ma apuc eu sa il comentez ca nu suna bine. Important e că ca are sprijin masiv. O să vedem după aceea”

Fostul premier a precizat că, marţi, în plenul comun, nu va vota noul Guvern.”Nu cred ca au nevoie de sprijinul meu. Nu voi vota maine Guvernul. Nu cred că e bine pentru PSD. Am inteles decizia PSD. E in regula”, a spus Ponta.

Pe de altă parte, Victor Ponta a arătat că nu a fost invitat la şedinţa CEx de duminică în care s-a decis susţinerea guvernului Cioloş şi nici la prezentarea bilanţului guvernelor pe care el l-a condus, într-o conferinţă susţinută de Liviu Dragna, şeful partidului. „Nu am fost invitat, nu ştiu ce s-a discutat, nu pot sa comentez. Nu ma apuc sa critic conducerea partidului meu. Nefiind invitat la nimic, nu cunosc detalii. (…)  Nu am fost invitat ( n. red. – la bilantul guvernarii). E decizia conducerii. Nu e nicio suparare. Nu am inteles de ce nu am fost invitat, dar nici nu mă duc neinvitat. Nu e nicio supărare.”

Întrebat cum a petrecut ultima săptămână, Ponta a sous: „Destul de bine. Am mai stat cu familia, am mai fost plecat din tara.”

VICTOR PONTA, MESAJ PE FACEBOOK

Ulterior, Victor Ponta a scris şi pe Facebook: „Nu voi vota mâine noul Guvern. Nu cred că au nevoie de votul meu. Decizia PSD despre guvernul domnului Cioloș este în regulă…

Nu am fost invitat la PSD ieri și nu o să comentez nimic din ce au făcut. Nu am fost invitat la bilanțul guvernării pe care eu am condus-o. Nu m-am supărat. Pe PSD nu o să mă supăr niciodată. Și nici nu mă duc neinvitat nicăieri. Importat este însă că s-a vorbit de bine despre guvernare!”

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.