Candidatul PSD la Primăria Sectorului 2, desemnat marți

0

Liderul interimar al PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat că partidul va lua o decizie politică în ceea ce priveşte candidatul la sectorul 2, marţi, şi speră că UNPR va acorda sprijinul pentru nominalizarea PSD.

„Am avut mai multe întâlniri cu toţi colegii noştri de la sectorul 2, de asemenea, cu conducerea PSD Bucureşti, am analizat mai multe variante. (…) Mai mult ca sigur, marţi, când vom avea un Birou Naţional, vom lua o decizie. (…) Avem, acum, cel puţin 3-4 propuneri”, a anunţat Gabriela Firea, potrivit Mediafax.

Surse din PSD susţin că unul dintre favoriţii pentru candidatura la Sectorul 2 este deputatul PSD Rodica Nassar.

Liderul interimar al PSD Bucureşti susţine că aşteaptă ca UNPR să accepte candidatul PSD la Sectorul 2 şi să-l susţină pe acesta. „Cu siguranţă lucrurile acum s-au schimbat destul de mult. Ştiţi foarte bine, domnul Onţanu personal avea în toate sondajele de opinie şi ale noastre, şi ale PNL un scor foarte mare, în jur de 50%. Nu-mi dau seama dacă acelaşi scor s-ar putea obţine de un alt reprezentant al UNPR şi atunci este logică şi firească decizia PSD de a avea propriul candidat (…) Pentru maximizarea acestor rezultate cred că decizia înţeleaptă este ca şi UNPR să accepte candidatul PSD, de altfel, ne dorim o candidatură a unei persoane care să fie agreată şi de către organizaţia UNPR Sectorul 2”, a mai precizat Firea.

Gabriela Firea consideră că Neculai Onţanu nu va mai candida din cauza problemelor juridice pe care le are. „Protocolul la nivel naţional al PSD cu UNPR şi, de asemenea, separat cu ALDE, deci cele două protocoale vor funcţiona ca şi până acum. (…) Nu s-a schimbat nimic, decât că domnul Onţanu se află acum într-o situaţie deosebită, într-o situaţie grea şi nu se mai pune problema, cred că nici domnia sa nu se mai gândeşte să candideze”, a mai spu Gabriela Firea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.