Dragnea nu comentează candidatura lui Munteanu

0

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat miercuri că nu este sigur că Marian Munteanu va rămâne în cursa electorală, aluzie la faptul că deja este al treilea candidat anunţat de PNL. „Este ca în povestea cu Petrică şi lupul”, a comentat liderul PSD.

Dragnea a spus că aşteaptă să vadă cine va participa până la urmă la alegerile pentru Bucureşti din partea PNL Marian Munteanu fiind a treia propunere, dar nu neapărat ultima.

„Aş vrea să nu comentez deocamdată pentru că am vorbit şi cu colegii mei. Am vrea să comentăm după ce se încheie perioada de depunere a candidaturilor pentru că nu suntem siguri că rămâne domnul Marian Munteanu la PNL. Este a treia variantă şi deja este ca în povestea cu Petrică şi lupul. Aşteptăm şi, la final, vom avea un punct de vedere. (…) A fost domnul Buşoi, domnul Orban, acum au venit cu a treia variantă. Nu am de unde să ştiu, fiind deja a treia variantă suntem rezervaţi şi poate ne interesează să mai şi rămână”, a declarat preşedintele PSD Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Liviu Dragnea a spus că PSD nu o va înlocui pe Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Bucureşti, afirmând că zvonul a fost lansat de liberali.

„Am înţeles şi încercarea lor disperată şi ieftină de a arunca pe piaţă, imediat după ce au început ei discuţiile pentru schimbarea candidaturii că o schimbăm şi noi pe Gabriela Firea. Noi mergem în continuare cu Gabriela Vrânceanu Firea”, a mai comentat Dragnea.

Liderul PSD a mai afirmat că a sfătuit-o pe Gabriela Firea să discute cu bucureştenii şi să se preocupe mai puţin de contracandidaţi. „Am înţeles că marele lor proiect pe Bucureşti suntem noi. Le urăm succes. Noi avem mereu o abordare pozitivă”, a conchis Dragnea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.