Ponta, acuze grave la adresa lui Iohannis

Share:

Fostul premier Victor Ponta i-a adresat căteva cuvinte preşedintelui Iohannis cu ocazia subiectului momentului, moartea lui Dan Condrea.  „A fost nevoie să moară oameni” ca să îngropăm această uriaşă afacere de corupţie şi să nu mai aflăm niciodată cine este responsabil”, a scrie Ponta pe Facebook.

„Pentru ca exista intrebarea in mintile a milioane de romani eu cred ca – ” A fost nevoie sa moara oameni ” ca sa ingropam aceasta uriasa afacere de coruptie si sa nu mai aflam niciodata cine este responsabil!!! Nu-i asa Domnule Presedinte?!?

Si mai cred ceva – ” Coruptia ucide ” doar cand are interese personale si directe domnul Iohannis / in celelalte cazuri „coruptia sinucide”!!”, a scris pe Facebook Victor Ponta.

Dispariţia patronului Hexi Pharma ar putea limita informaţiile la care procurorii trebuie să ajungă pentru a face mai departe ancheta în cazul dezinfectanţilor diluaţi din spitale, spune europarlamentarul Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei. Preşedintele M10 are dubii că persoana decedată ar fi Dan Condrea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.