Predoiu se vede viitorul primar general

0

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, spune într-un interviu că distanţa care îl desparte în sondaje de social-democrata Gabriela Girea este ”recuperabilă”, susţinând că o va devansa până la data scrutinului.

”Sunt în urma doamnei Firea, dar la o distanţă recuperabilă. Şi o voi recupera până la sfârşitul campaniei”, afirmă Predoiu, întrebat de Gândul cum stă în sondaje. În opinia sa, cea mai mare problemă pe care o are în prezent este tocmai această ”intoxicare” prin sondaje.

”Se aruncă pe piaţă sondaje care intoxică cu informaţii false privind distanţa dintre candidaţi, scopul fiind acela de a confuziona, a-i deruta pe cei nehotărâţi şi, poate, mă gândesc eu, de a înmuia, dacă vreţi, trupele candidatului. (…) Aceste sondaje sunt false, sunt aceleaşi case de sondaje care îl dădeau castigator detaşat pe Victor Ponta în după amiaza turului doi al alegerilor prezidenţiale cu trei-patru procente. În câteva ore s-a văzut că situaţia era invers. Şi sunt aceleaşi case de sondaje care acum spun că Gabriela Firea e castigator detaşat. Eu vă spun, Gabriela Firea nu va fi primarul general al Capitalei. Primarul general al Capitalei va fi Cătălin Predoiu. Ştiu ce spun”, a explicat candidatul liberal.

Cât priveşte demisia din fruntea PNL Bucureşti în caz de eşec, el refuză să ia în calcul această posibilitate.

”Nu o să pierd. Voi câştiga aceste alegeri”, este verdictul liberalului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.