Șumudică, suspendat și în Liga Campionilor

Share:

FIFA a extins la nivel internaţional sancţiunile împotriva lui Şumudică! Perioada e diferită faţă de cea din liga întâi.

Sancţiunile dictate de Comisia de Recurs a FRF împotriva lui Şumudică au fost extinse şi la nivel internaţional. Decizia FIFA a venit ca urmare a solicitării Federaţiei Române.

„Precizăm că, în conformitate cu decizia anterior menționată, sancțiunea la nivel internațional se aplică în condițiile precizate în Decizia Comisiei de Recurs a FRF, respectiv cu începere din data de 08.06.2016. În ceea ce privește executarea sancțiunii pe teritoriul României sunt aplicabile prevederile Regulamentului Disciplinar al FRF”, se anunță pe siteul frf.ro.

Astfel, Astra rămâne fără antrenor pe bancă în Preliminariile Ligii Campionilor. Mai exact, în meciul tur din turul III preliminar, de pe 26-27 iulie. Interesant este că datele la care este suspendat de FRF şi FIFA nu corespund. Pe plan internaţional, suspendarea a inceput deja pe 8 iunie şi durează până la 1 august.

În liga întâi, sancţiunea va intra în vigoare pe 22 iulie, cu prima etapă de campionat. Pe 16 iulie, la Supercupa României, Şumudică va sta pe bancă. De asemenea, va putea antrena echipa.

Iniţial, pariurile i-au atras o suspendare de 6 luni; după recurs, pedeapsa a fost redusă la două luni, din care antrenorul campioanei a executat deja o săptămână.

Un singur semn de întrebare mai are Şumudică: are sau nu voie să stea pe bancă în meciurile de pregătire? Ca să evite problemele, în amicalul cu Vasas Budapesta din această seară, va sta în tribună.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.