Scandal uriaș la mormântul lui Dan Condrea

0

Momente tensionate au avut loc la mormântul lui Dan Condrea. Paznicii cimitirului „Sfânta Vineri” susţin că Laura Georgescu și Uliana Ochinciuc au fost la un pas să se încaiere la cavoul patronului Hexi Pharma. Totul s-a petrecut săptămâna trecută, la parastasul de 40 de zile al afaceristului. 

Bodyguarzii care păzesc cimitirul spun că în ziua în care era stabilit parastasul, prima care a apărut la mormântul lui Condrea a fost văduva afaceristului, Uliana Ochinciuc.

„Sâmbăta trecută. A făcut parastas de 40 de zile. A fost întâi ea, apoi a venit cealaltă. A urmărit-o aia ca pe dracu. Ne-ntreba pe noi cine a lăsat flori acolo, cine-a venit. A venit o femeie cu doi copii i-am spus. Se fereşte de aia, îţi dai seama. Dacă s-ar fi întâlnit amândouă era belea mare. Ieşea circ pe-aici. Se luau la bătaie. E treaba lor pe avere” a declarat un paznic în faţa camerei ascunse a România TV.

Paznicii mai spun că Uliana Ochinciuc a fost însoţită la parastas de mama ei, dar şi de cei doi copii ai lui Dan Condrea. „A dat pomană. E credincioasă. A venit, a aprins lumânarea, ne-a împărţit nouă pachete. Trei-patru popi a avut. A venit cu amândoi copiii. I-a băgat colo, la umbră, în spate la capela aia. A venit ea cu mă-sa, a ei sau a lui, nu ştiu, cu o basma pe cap, aşa… Cred că au stat vreo trei sferturi de oră. Au plâns”, au mai spus paznicii cimitorului.

Paznicii şi-au amintit şi de noaptea în care l-au păzit pe Condrea în capela cimitirului.

„Eu am fost în noaptea aia în capelă. Când l-a adus aici, asta de peste Prut nu s-a uitat decât ea la figura lui. Doar ea, atât. În rest nu s-a uitat nimeni. Din toate neamurile şi toţi care au fost în capelă nu s-a apropiat nimeni de coşciug”, a spus paznicul.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.