Grindeanu și Dragnea nu aleargă pe culoare diferite!

0

Premierul Sorin Grindeanu afirmă, într-un interviu excusiv pentru Agerpres, că „nu aleargă pe culoare diferite primul-ministru și președintele PSD, Liviu Dragnea”, subliniind că pe amândoi îi interesează realizarea programului de guvernare.

„Nu aleargă pe culoare diferite prim-ministrul și președintele PSD, Liviu Dragnea. Pe amândoi, și asta v-o spun eu, ca prim-ministru, ne interesează să facem ceea ce am spus că avem de făcut în acești patru ani”, a subliniat șeful Executivului.

Grindeanu a mai spus că, atât el, cât și liderul social-democraților își doresc să realizeze promisiunile pentru care PSD a primit voturile românilor.

„În PSD există un președinte, pe numele lui Liviu Dragnea. La Palatul Victoria există un prim-ministru, Sorin Grindeanu. (…) Poate sunt obișnuiți românii și au fost obișnuiți în acești ani ca tot timpul să existe discuții de multe ori între președintele în funcție și primul-ministru. Avem cazuri, Traian Băsescu — Călin Popescu-Tăriceanu. Lucrurile nu stau așa. Lucrurile stau în cu totul alte coordonate. Eu și președintele partidului din care fac parte ne dorim un lucru, ca ceea ce am spus că trebuie să facem, să facem. Pentru asta ne-au votat oamenii, nu cine are chei sau nu are. Iar la mine, apropo de chestiunea asta, e ușa tot timpul deschisă. Și asta o știu cu toții, că vorbim de primari, că vorbim de președinți de consilii județene, de deputați sau de senatori”, a adăugat șeful Executivului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.