Dragnea, mulțumit de activitatea ministrului Cuc

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, s-a declarat mulțumit de activitatea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, și a Cabinetului Mihai Tudose, în schimb a arătat că a fost nemulțumit de activitatea fostului ministru PNL al Transporturilor, Ludovic Orban.

Întrebat cum comentează intenția PNL de a depune o moțiune simplă împotriva ministrului Transporturilor, Dragnea a spus: „Eu sunt mulțumit (n.r. — de activitatea lui Răzvan Cuc). N-am fost mulțumit de activitatea ministrului Orban cât a fost la Transporturi și, dacă vrea detalii, îl invit la o discuție. Dacă vrea detalii, dar să se gândească serios”, a spus Dragnea, la Călărași.

În context, el s-a arătat mulțumit de activitatea Guvernului.

„E în regulă și cu premierul și cu Guvernul, lucrează, sunt în grafic, au recuperat mare parte din ceea ce era de recuperat, lucrurile funcționează în regulă. Erau foarte multe întârzieri, măsuri neadoptate, proiecte de lege, proiecte de hotărâri de guvern, ordine de miniștri care trebuiau adoptate și n-au fost adoptate și puneau în pericol până la urmă veniturile care să ne asigure să finanțăm tot ceea ce am prevăzut ca și măsuri sociale și ca și facilități fiscale pentru persoane fizice și, în special, pentru mediul de afaceri”, a menționat liderul PSD.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.