Bătaie cu săbii și topoare într-un sat din Vaslui

0

Bătaie cu săbii și topoare în Vaslui între mai mulți tineri puși pe scandal. Oamenii din Lipovăţ au asistat îngroziți la răfuiala dintre găștile despre care spun că terorizează tot satul. Unul dintre tinerii implicați în violențe a ajuns în stare gravă la spital, după ce scandalagiii s-au înjunghiat reciproc.

A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a linişti spiritele în Lipovăţ, localitatea vasluiană care ar fi terorizată de mai mulți tineri violenți, scrie a1.ro. „Au venit cu topoare, unul cu un cuțit așa, altul cu secure. Mi-era teamă să ies din ogradă la apă”, a spus unul dintre localnici speriați.

Un tânăr de 22 de ani a fost grav rănit în urma unei răfuieli sângeroase. Bărbatul a ajuns în comă la Spitalul de Urgență Vaslui, unde medicii încearcă să-l salveze.

Înainte de a-și pierde cunoștința, le-a spus medicilor că a fost înjunghiat în barul din sat de un bărbat de 49 de ani care îi este dușman. Cu toate că a fost înjunghiat în zona pieptului și a abdomenului, bărbatul s-ar fi târât până acasă, aproape doi kilometri. Apoi i s-ar fi făcut rău și abia atunci a sunat la 112.

Sătenii spun că atât bărbatul înjunghiat, cât și cel care a fost la un pas de a-l ucide, fac parte din două grupări violente care ar teroriza întreaga comună.

Zona a fost împânzită de jandarmi și de polițiști criminaliști care încearcă să dea de urma agresorului. Anchetatorii vor să afle dacă au de-a face cu o tentativă de omor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.