Dragnea îi dă replica lui Oprea

0

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, referindu-se la afirmaţiile fostului vicepremier Gabriel Oprea, că nu credea ca acesta să facă „o asemenea greşeală” precizând că va povesti după congres „cum a fost”.

„Am citit acest editorial al domnului Oprea şi nu credeam că o să facă o asemenea greşeală. După congres o să povestesc cum a fost atunci”, a spus Liviu Dragnea, la Parlament.

Gabriel Oprea a dezvăluit că Liviu Dragnea a apelat în repetate rânduri la ajutorul său, ajutor care „a fost decisiv pentru destinul lui politic si chiar personal”.

 „Am apreciat faptul că domnul Dragnea m-a numit camarad, într-o declaraţie referitoare la vecinul meu de cartier, Codrin Ştefănescu. Sigur că mă numeşte camarad! Au existat multe momente în care faptul că a apelat la sprijinul meu i-a fost de mare ajutor lui Liviu Dragnea. Acest ajutor a fost decisiv pentru destinul lui politic şi chiar personal. Poate, cândva, voi povesti în amănunt”, a scris Gabriel Oprea pe Facebook.

Reacţia lui Gabriel Oprea vine după ce, în contextul acuzaţiilor privind relaţia cu SRI, Liviu Dragnea i-a răspuns lui Codrin Ştefănescu: „Cred că domnul Codrin Ştefănescu poate să ceară aceste explicaţii de la camaradul lui, Gabriel Oprea, de la asociatul lui, Gabriel Oprea, care sigur n-are nicio legătură cu sistemul”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.